evmotions logo
Ügyfélszolgálat


Aiways Audi BMW Chevrolet Citroen Cupra Dacia DS Fiat Fisker Ford Honda Hyundai Jaguar Jeep KIA Land Rover Mazda Mercedes-Benz MG MINI Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Polestar Porsche Renault Seat Skoda Smart Suzuki Tesla Toyota Volkswagen Volvo click

14 napos megelégedettségi garancia

Az evmotions.hu 14 napos megelégedettségi garanciát biztosít, amennyiben rendelését az evmotions.hu weboldalon adja le. Ha nem teljesen elégedett a vásárolt készülékkel akkor küldje vissza részünkre az eredeti és sértetlen csomagolásban a kézhezvételétől számított 14 napon belül, és mi visszafizetjük a termék vételárát. Mielőtt visszaküldi a készüléket, vegye fel a kapcsolatot a evmotions.hu ügyfélszolgálattal és kérjen egy RMA-számot. Azok a küldemények amelyek RMA-szám nélkül érkeznek, visszautasításra kerülnek. A szállítás díjak a feladót terhelik.

Jótállási idő

Minden evmotions.hu termékre 12 hónapos a jótállási idő.

Garancia és hibák

Javítás a jótállási időn belül (12 hónap)
Kérjen tőlünk RMA számot. A szállítási díjon osztozunk. (Ön fizeti a szállítási díjat cégünkig és cégünk fizeti a visszaszállítási díjat).

Javítás a garanciális időszak után (12 hónap)
Kérjen tőlünk RMA számot. Ön fizeti a szállítási díjakat az oda illetve visszaküldés esetén.

CE tanúsítvány

A CE-jelölés tanúsítja, hogy minden evmotions.hu termék megfelelt az uniós fogyasztók biztonságáról szóló egészségügyi és környezeti követelményeknek. CE jelentése Conformité Européenne, ami azt jelenti, hogy összhangban az európai jogszabályokkal.


Banknote Kft.  © 2013-2023  All rights reserved 
evmotions UK evmotions IE evmotions DE evmotions AT evmotions FR evmotions IT evmotions ES evmotions FI evmotions NL evmotions SE evmotions DK evmotions PL evmotions SI evmotions HU evmotions RO evmotions SK evmotions CZ evmotions LT evmotions GR

PayPal      Stripe